Què és la Web 2.0 ?    Taller Informàtic Nicaragua

La Web 2.0 és la Representació de l’Evolució de les Aplicacions Tradicionals Cap Aplicacions web enfocades a l’Usuari final. El Web 2.0 és una actitud i no precisament Una Tecnologia.

web 2.0La Web 2.0 és la Transició d’Aplicacions Tradicionals Cap Aplicacions que funcionen a través del web enfocades a l’Usuari final. Es Tracta d’Aplicacions Que generin  Col.laboració de Serveis que reemplacin les aplicacions d’escriptori .

És una etapa que ha definit Nous Projectes a Internet i oferir està preocupant Per Millors Solucions per al  Usuari final. Molts asseguren Que hem reinventat  Internet que Altres Parlen de bombolles i Inversions , Però és la Realitat que l’evolució del Medi natural realment ha Enviat Coses Més Interessants Com ho analitzem Diàriament a Les notes de Actualitat.

I és Que al inici de la web, ens trobàvem en una situació estàtica a l’entorn amb pàgines amb HTML poques i que patien actualitzacions constantsi que els usuaris no tenien Interacció i no podía partcicipar.

El terme de la Web 2.0 ens tenim remuntar al moment que Dale Dougherty  de O’Reilly Media va utilitzar el terme en una Conferència a la que compartien una pluja d’idees al costat de Craig Cline de MediaLive de. En aquest esdeveniment va començar l’evolució si parlava del Renaixement de la web .

Constantment  Sorgien noves aplicacions i noves funcionalitats sorprenents. I així es va donar les pautes per la Conferència Web 2.0 Arrenca  el 2004 i encara es realitza anualment a San Francisco , i esdeveniments addicionals utilitzant la marca en   Altres Països.

A la Xerrada inicial del web Conference es va parlar dels Principis que tenien  complir les Aplicacions Web 2.0 :

  • La Web és la Plataforma
  • La informació és el que mou a Internet
  • Efectes de la vermella moguts per una arquitectura de Participació.
  • augment de la Innovació de característiques distribuïdes Per Desenvolupadors Independents .
  • La fi del Cercle d’ adopció de programari doncs Serveis de tenim en beta perpetu

En Què ens Serveix la Web 2.0 ?

L’ús del terme de la Web 2.0 que  està de moda , donant-li pes i sentit a una tendència que podem expressar les nostres idees de una manera més lliure . A Internet Les especulacions han estat les causants de grans bombolles Tecnològiques que han fet fracassar molts Projectes .

A més , els  projectes 2.0 han de renovar i evolucionar . El Web 2.0 no és precisament una tecnologia, posant per exemple a la Xina un país que està penetrant a les noves tecnologies però que es veu frenada per la actitud dels seus governants, hem de intentar variar aquesta actitud per desenvolupar a Internet. La Reflexió Més Important del Web 2.0., seria la de aconseguir arrivar a tota la població i que les eines i el coneixement siguin universals.

Altres Articles Interessants Més sobre Web 2.0 :