Bona tarda con que sembla que no passa mai res tinc la costum de guardar tot el que m’arriba, la situació que s’ha generat ara es fictícia i te a veure amb incapacitats en no saber fer les coses, manca de comunicació , respecte als altres i en no voler integrar o no reconeixe els vostres errors, vosaltres dividiu no integreu.
Adjunt copia correu rebut del David després de la exhibició de Castelldefels on li vaig demanar que envies un missatge d’agraïment als que varem assistir. es evident que a la resta d’activitats que fa el club assistiran cada vegada menys persones.
——————————————————————————————–
Agility Baix Llobregat
18 feb.

per a usuari
Xavi em sorpren el teu comentari! No se si es una critica a mi, al Jaime, president de la entitad o al club amb general, pero aqui es fan las coses per que es volen, i no esperan felicitacions. Jo estic fins els nassos de perdre hores y dies de feina per donar ejemple y anar a tots els actes que fa el club, i ho faig per el be del club, yo aqui no guanyo ni un duro a part pago cuota com tothom i a sobre deixo de treballar amb la qual cosa em costa calers!

Les úniques persones que es guanyan la vida aqui son Alba i Victor. Et recordo que el club es de tots, i participar en actes per desgracia aqui al club no es obligatori pero si fos per mi, si seria obligatori i el que no fos participatiu al carrer, estic bastant far de treballar gratis perque dos persones es guanyin la vida i uns quants vinguin nomes a disfrutar i quan s, ha de currar o montar quelcom desapareixen!

Si no estas d´acord com es gestiona el club es molt facil, busca un grup de persones feu un programa electoral y feu una junta i es fan eleccions, es aixi de facil.

A mi encara mai ningu m´ha felicitat per anar a cap lloc o fer cap cosa, i no m´ho he pres mai malament.

Sincerament t´ho dic, el teu mail m´ha sentat com una patada als collons!

David ArtandDogs

Anuncis