La jornada sobre Els govern JORNADA ELS GOVERNS LOCALS DAVANT EL REPTE DEL WEB 2.0 s locals davant el repte del Web 2.0, organitzada per l’Ajun tament de Sant Feliu de Llobreg at i Loca lret d’aquest 17 de maig s’ha pogut seguir en directe a través d’Internet i ha estat oberta a la participació dels internàutes mitjançant xarxes socials com Facebook i Twitter.

Gonçal Serrate, vicepresident de Localret, i Jaume Mañosas, regidor de Sant Feliu, en la inauguració de la Jornada

Després de la inauguració de la jornada a càrrec del regidor de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Sant Feliu, i del vicepresident de Localret i alcalde de Corbins, Gonçal Serrate, s’ha presentat la Guia que ha elaborat Localret que porta el mateix títol de la jornada Els Governs Locals davant el repte del Web 2.0 (que es pot descarregar en format PDF).
Tot seguit s’han desenvolupat dues taules rodones clarament diferenciades. La primera: “Open government: Riscos i avantatges”, s’ha centrat en l’opinió i la valoració de representants d’institucions públiques sobre l’ús que es fan d’aquestes noves eines.
La segona taula rodona, també oberta a la participació presencial i a través d’Internet, s’ha centrat en com els ciutadans utilitzen aquestes noves eines. El seu títol “El poder en mans de la ciutadania”.

Anuncis